București, România
L-V 08:00 - 17:00
București, România
L-V 08:00 - 17:00
Servicii
Tablouri electrice și de automatizare
Electricitatea este, probabil, cea mai valoroasă resursă pe care o avem în societatea noastră modernă. Fără electricitate, majoritatea lucrurilor pe care le facem și pe care ne bazăm zilnic nu ar fi acolo.

Tablouri de automatizare, tablouri electrice industriale, tablouri de servicii interne pentru staţii electrice de înaltă tensiune, tablouri electrice customizabile.

Înțelegem nevoile firmei tale și îți oferim soluții practice și complete pentru îmbunătățirea proceselor pe care le întreprinzi pentru maximizarea profitului.

Ne ocupăm de tot ceea ce ține de tablourile (panourile) electrice de automatizare, de la faza de proiectare, până la mentenanță.

  • Calitate
  • Profesionalism
  • Inovație

Tablourile electrice sunt o parte integrantă a unei instalații electrice, ce asigură interfața de conectare între conductoarele de la sursă spre consumatorii casnici sau industriali.

Prin urmare, tabloul electric este un element vital al instalației electrice. Executăm și panouri electrice personalizate, ce răspund cerințelor și specificațiilor dvs, în care integrăm componente sigure și de cea mai bună calitate. Sună-ne acum la numărul de telefon +40 745 186 175 și solicită gratuit o ofertă!
Cere o ofertă